0

SAYFA

2

FOTOĞRAF

1

SEKTÖR

İSTANBUL DELİKLİ SAC SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

hakkımızda

İSTANBUL DELİKLİ SAC SAN.TİC.LTD.ŞTİ. delikli sac,perfore sac,yuvarlak delikli sac,oval delikli sac,kare delikli sac,platform sacı,t
Delikli sacın ülkemizde imalata başlamasında pay sahibi olan usta ellerin 1997 yılında kurdukları şirketimiz, tecrübeli kadrosu ve geniş makine parkuru ile İkitelli organize sanayi bölgesinde hizmetini sürdürmektedir.

Maddi kazançtan öte müşteri memnuniyetini ve güvenini kazanmayı kendine ilke edinen şirketimiz başta değirmen,inşaat,gıda,maden,savunma ve otomotiv sanayi olmak üzere, tıbbi cihazlar, mutfak imalat sanayi, dekorasyonda ve aklınıza gelebilecek diğer tüm çalışma alanlarında değerli müşterilerimizin taleplerine en iyi şekilde cevap vermektedir.

Şirketimiz bünyesinde bulunan kalıphanemizde üretilen kusursuz kalıplarımızla ve teknolojiye ayak uyduran sistemlerimizle geniş ürün yelpazemize her geçen gün yeni ürünler ve yeni çeşitler katmaktayız.

Siz değerli müşterilerimizin taleplerine ve isteklerine göre üretilen kalıplarımızda, delik sıklıkları ve delik merkezlerindeki hassasiyet ön plandadır.

Kullandığımız kaliteli malzemelerle uzun ömürlü kullanımlar sağlayan kurumumuz tecrübelerine ve bilgisine dayanarak müşterilerine verdiği tavsiyelerle, kaliteli, aynı zamanda en az maliyetlerle talepleri karşılamayı kendine vazife edinmiştir .

Saygılı ve güvenli ticareti ile sektörün lider firması haline gelen firmamız İSTANBUL DELİKLİ SAC SANAYİ sizler için üretmeye devam edecektir.






Çok cazip fiyatlar ve ayrıcalıklarla hemen reklam verin!

İletişim formunu doldurarak ya da telefonla ulaşarak detayları alabilirsiniz...