0

SAYFA

0

FOTOĞRAF

3

SEKTÖR

TÜMGAZ SINAİ GAZLARI

hakkımızda

Firmamız 1976 tarihinde Habaş Bayisi olarak Atilla ŞENEL ve Ahmet GÜNER ortaklığında kurulmuştur. Yüksek kalite ve uygun fiyatları ile İkitelli Güngören Sanayi Sitesinde faaliyetlerinde devam eden firmamız, Sınai Gazları alım satımı ve müşterilere tedariğini sağlamaktadır.

Tümgaz, sektörde uzun yıllar bulunmanın verdiği tecrübe, uzman kadro ve üstün hizmet anlayışı ile pazar payını arttırmıştır.

Tümgaz Ltd. Şti, Habaş bayisi olarak, oksijen, asetilen, argon, azot helium gazları, karbon dioksit gaz karışımı ve basınçlı kap ürünleri ile sanayicilerimizin hizmetindedir.

Gaz dolumları TSE standartlarına uygun olarak eğitimli ve uzman elemanlarımız tarafından yapılmaktadır. Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine en iyi şekilde cevap verecek kalitede ürün ve hizmet sunmak amacıyla sürekli olarak sektördeki yenilikleri takip etmekteyiz.

Tümgaz Ltd. Şti. kurulduğu günden bugüne kadar, dürüst, ilkeli ve kaliteli hizmeti anlayışı ile sanayicilerimizin her türlü gaz ihtiyacını karşılamayı amaç haline getirmiştir.

Tümgaz?ın sektördeki güvenilirliği, uzman kadrosu, müşterilerine verdiği teknik danışmanlık hizmeti, hızlı sevkıyat, sürekli stok bulundurma, satış sonrası hizmet organizasyonu ve etik ticaret ilkelerimizden ileri gelmekte olup, siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten onur duymaktayız.





Çok cazip fiyatlar ve ayrıcalıklarla hemen reklam verin!

İletişim formunu doldurarak ya da telefonla ulaşarak detayları alabilirsiniz...