Başkan M.Vural KOÇDeğerli Dostlarım;

İnsan evrenin soyut merkezinde ki temel varlık olarak zamanı isimlendirmiş tanımını yapmış ve ölçülebilecek dilimlere ayırmıştır ve insan zamanla birlikte yaşar.

Geçen her yılın ardından gerçekleştirdiklerimizi ve ulaşamadıklarımızı esas alan değerlendirmeleri mutlaka yaparız.

Bağcılar Güngören sanayi sitesi olarak yeni bir yılın eşiğindeyiz hummalı ama tatlı bir yorgunlukla geçirdiğimiz bir yılın ardından bu yılın hazırlıklarını da kesintisiz sürdürerek sonuçlandırma aşamasına geldik, mesafeler aldık, değerlerini ve üyelerinin menfaatlerini hep yükseklerde tutan ve İOSB de onurlu yeri olan bir site haline geldik.

Yönetim olarak göreve geldiğimiz günden bu güne kadar üyelerimizin çıkarlarını en önde tutarak anlamlı bir çaba sarf ederek önemli projelere imza attık.

Ülkemizin en iyi ustalarının ve ticaret erbaplarının bulunduğu sitemizin sıçrama yapmasına omuz vermek amacıyla gece gündüz demeden çalışmak suretiyle kısa zamanda çok büyük işler yaptık. Bunları ana başlıkları ile sıralayacak olursak, sitemizin vergi daireleri ile ilgili kangren haline gelmiş, büyük rakamlar tutan vergi ve cezaları ortaklarımıza hiç bir mali yük oluşturmadan çözüme kavuşturulmuştur. Güvenlik birimimiz en iyi şekilde yeniden yapılandırılarak, ileride çok daha büyük sorunlar yaşayacağımız personelimizin tazminatlarını da üyelerimize hiç bir maddi yük getirmeden, kooperatifimize reklam v.s. gibi alanlardan ek gelirler oluşturularak bu ödemeler yapılmıştır.

Büyük çarşı grubu ortaklarımıza tapularını kazandırmak amacıyla, belediye, iosb, iski ve sivil savunma gibi kurumlara proje müellifimizle birlikte çok yoğun bir çalışma sergiledik. Çok kısa sayılabilecek bir süre içinde, işlemleri tamamlamak suretiyle, büyük çarşı grubu ortaklarımızı tapularına kavuşturduk.

Yönetimimiz yalnız bu günü düşünmüyor hatta yarını da sitemizin esenliği ekseninde topyekün bir gelecek inşaa edebilmek adına hiç de mütevazi sayılmayacak on yıl sonrasını aşan plan ve projelere imza atmaktadır.

Sitemizi, ikitelli organize sanayi bölgesi`nin parlayan yıldızı haline getirecek «uzun vadeli projeler» üretmeye çalıştık, gelecek yıllarda bile ortaklarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek, % 50 paylaşımlı, iki eşit bloktan oluşan modern projemizitamamladık, ihalesini yaptık. Şu anda inşaatımızın kaba kısmı tamamlanmış, ince işçiliği ve dış cephe giydirme işleri yapılmaktadır.

Garanti Bankası karşısında bulunan arsamıza, on yıl sonrasını aşan, ve İkitelli de adres olacak modern projemizi hayata geçirmek için ülkemizin önde gelen müteahhitleri bu arsamıza talip olmaktadırlar.

Sitemizin ekonomik faaliyetlerine paralel olarak "sosyal ihtiyaçları" da unutulmamış, bu ihtiyaçlarımıza cevap verecek proje hazırlıkları yapılmıştır. Cami yanında bulunan spor alanı arsamıza, spor kompleksi yapmak kaydıyla kiraya verme tekliflerini topladık ve blok temsilcilerimizin önemli katkıları neticesinde, en iyi teklifi veren firmaya kiraya verdik. Sitemiz, yakın bir gelecekte, ikitelli OSB de adından çok söz edilecek bir spor kompleksine kavuşmuş olacaktır. Bu tesisler, insanlarımıza hizmet verirken, sitemize de önemli bir gelir getirecektir.

Halen, ihtiyaçlarımızın çoğuna cevap veremeyen atölye bloklarımızı, ihtiyaçlarımıza cevap verebilir hale getirmeçalışmalarımız devam etmektedir. Ekonomik kriz nedeniyle ertelediğimiz bu önemli projeyi, krizin etkileri azalmaya başladığında hep birlikte hayata geçirmeye çalışacağız.

Yine aynı şekilde cami inşaatımızın bir an önce bitirilmesi için cami derneği ile birlikte yoğun çaba harcanmış ortaklarımızdan ek ödemeler talep etmeden düşünülenden daha önce camimiz hizmete açılmıştır.

Aydınlık bir gelecek için kardeşliği, dostluğu ve birlikte yaşamayı, birlikte üretmeyi ve birlikte başarmayı hedef edinerek bunlar için çalışma hazını tattık ve tatmaya da devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle ilerlemekte olduğumuz yolda desteğini esirgemeyen siz değerli üyelerimizin ve ailelerinizin yeni yılını kutlar 2011 yılının üyelerimize, ulusumuza ve tüm insanlık alemine barış huzur ve kardeşlik getirmesi temennisi ile saygılarımı sunarım.

M.Vural KOÇ

Başkan



Çok cazip fiyatlar ve ayrıcalıklarla hemen reklam verin!

İletişim formunu doldurarak ya da telefonla ulaşarak detayları alabilirsiniz...